Στεγανοποίηση Ταράτσας

Κατά τη διάρκεια των βροχερών περιόδων, οι ταράτσες είναι εκτεθειμένες σε έντονες καιρικές συνθήκες που μπορούν να προκαλέσουν εισροή υγρασίας. Η στεγανοποίηση δημιουργεί έναν ανθεκτικό φραγμό κατά της υγρασίας, προστατεύοντας έτσι το εσωτερικό του κτιρίου από ζημιές.

Επιπλέον, η στεγανοποίηση ταράτσας βοηθά στη μείωση της θερμοκρασίας του κτιρίου. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, οι σκουρόχρωμες ταράτσες απορροφούν την ηλιακή ακτινοβολία με αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό. Η στεγανοποίηση, καθώς είναι ανοιχτόχρωμη, μπορεί να αντιστρέψει αυτή την τάση, μειώνοντας τη θερμοκρασία εντός του κτιρίου.

Η στεγανοποίηση παρέχει μακροχρόνια προστασία και αντοχή στα υλικά της ταράτσας. Αναβαθμίζει την αισθητική του κτιρίου, προσθέτοντας αξία και ευελιξία στον χώρο. Επίσης, μπορεί να συμβάλει στη μείωση των ενεργειακών δαπανών, καθώς ενισχύει τη μόνωση του κτιρίου.

Στεγανοποίση μεHyperdesmo

Τι είναι το Hyperdesmo;

Το Hyperdesmo είναι στεγανωτικό υλικό, ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα υδρόφοβη μεμβράνη. Αποτελείται από καθαρή, ελαστομερή, υδρόφοβη, πολυουρεθανική ρητίνη η οποία, μαζί με ειδικά ανόργανα συστατικά, παρέχει στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες.

ΤαΠλεονεκτήματα

Τρόποςεφαρμογής

Στεγανοποίηση μεΑσφαλτόπανο

Τι είναι το ασφαλτόπανο;

Το ασφαλτόπανο είναι στεγανωτικό υλικό που χρησιμοποιείται στις περισσότερες εφαρμογές για την στεγανοποίηση και την μόνωση ταράτσας.

Η στεγανοποίηση ταράτσας με ασφαλτικές μεμβράνες είναι μια οικονομική και αξιόπιστη λύση για τη μόνωση της ταράτσας σας.

Εξωτερικά τα ασφαλτόπανα συνήθως είναι επικαλυμμένα με γκρι ή λευκή ορυκτή ψηφίδα, η οποία τα προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και αυξάνει το χρόνο ζωής τους.

ΤαΠλεονεκτήματα

Τρόποςεφαρμογής

Θέλετε Αυτοψία;

Η Μονωτική Κάλυψη Αττικής σας την παρέχει εντελώς δωρεάν!!!