Συχνές ερωτήσεις πελατών για την μόνωση

Όλες οι απαντήσεις για την επιλογή μόνωσης

1Τί είναι η θερμομόνωση και τί εξασφαλίζουμε;

Το μεγαλύτερο ποσοστό απώλειας θερμικής ενέργειας σε ένα κτίριο οφείλεται στην έλλειψη επαρκούς θερμομόνωσης στην κατασκευή του.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της  θερμομόνωσης στο κτίριό μας;

  • Εξασφαλίζουμε τις μικρότερες δυνατές απώλειες θερμότητας και επιτυγχάνουμε την επιθυμητή θερμοκρασία χωρίς μεγάλη κατανάλωση ενέργειας (σε πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα ή όποια άλλη εναλλακτική πηγή ενέργειας). 
  • Αποτρέπουμε την δημιουργία μικρό-οργανισμών (σωματιδίων ή μούχλα) στους εσωτερικούς χώρους, όπως τα ταβάνια και τους τοίχους και τον εσωτερικό χώρο μιας ντουλάπας.
  • Επιτυγχάνουμε ένα πιο ζεστό σπίτι τον χειμώνα και αντίστροφα πιο δροσερό το καλοκαίρι διότι διατηρείται η εσωτερική θερμοκρασία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από την διακοπή της θέρμανσης ή ψύξης αυτού.
  • Οι συνθήκες διαβίωσης αλλάζουν προς το καλύτερο, αφού επιτυγχάνεται πιο υγιές περιβάλλον.
2Πότε να κάνω μόνωση;

Η μόνωση μίας ταράτσας μπορεί να γίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όμως πρέπει να ευνοούν και οι καιρικές συνθήκες για τέτοιου είδους εργασίες. Είναι προτιμότερο να αποφεύγουμε την εκτέλεση εργασιών μόνωσης κατά τις βροχερές ημέρες του χειμώνα, όπως και κατά τις πολύ ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Ιδανικό φάσμα θερμοκρασιών για τις εργασίες μόνωσης είναι από 8 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

3Τί είναι το ασφαλτόπανο και που χρησιμοποιείται;

Τα ασφαλτόπανα ή αλλιώς ασφαλτικές μεμβράνες είναι κάποιες στεγανοποιητικές στρώσεις σε μορφή φύλλων, όπου βοηθούν στην στεγανοποίηση ταράτσας.

Οι ασφαλτικές αυτές μεμβράνες είναι συνήθως 4 έως 6 χιλιοστά και διατίθεται σε μορφή ρολού.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η θερμομόνωση με ασφαλτόπανα είναι μία πολύ οικονομική και αξιόπιστη λύση, όπου διαρκεί έως και 20 έτη και εξοικονομεί έως και 63% της ενέργειας που καταναλώνετε!

Η κορυφαία κατασκευή θερμομόνωσης ή στεγανοποίησης αποτελείται από ασφαλτόπανα τα οποία σφραγίζουν 100% τον χώρο που εκτίθεται.

 

4Τι είναι η εξωτερική θερμομόνωση;
Είναι σύστημα κάλυψης των εξωτερικών κατακόρυφων επιφανειών για τοιχοποιία και εφαρμόζεται τόσο σε νεοαναγειρόμενες όσο και υφιστάμενες κατασκευές.

 

5Μπορεί να γίνει αυτοψία στο σπίτι μου;
Η Μονωτική Κάλυψη Αττικής σας παρέχει δωρεάν αυτοψία απλά καλώντας στο 2102445345.

 

6Έχω διάφορα ερωτήματα, τι μπορώ να κάνω:
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με δύο τρόπους, είτε καλώντας στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης, είτε στέλνοντάς μας ένα email στη φόρμα επικοινωνίας μας.

 

Θέλετε Αυτοψία;

Η Μονωτική Κάλυψη Αττικής σας την παρέχει εντελώς δωρεάν!!!